Lillomarka Nord/Sør en fin utfordring på søndag!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 8. Okt 2024

12. gang for langdistanseløpet med start ved Movatn og mål på Lillomarka arena.



Under: Stemningsbilder fra i fjor. SAmtlige foto: Jens Olav Kløvrud




Søndag 13. oktober er det Lillomarka Nord/Sør for 12. gang. I år blir det spennende løyper med oppmøte på Movatn og mål på Lillomarka Arena. Det blir årets mest joviale langløp, parløping oppfordres, fellesstart for 10- og 15km, lette poster med krevende veivalg og gratis saft, svele og pølse i mål.
 
 Årets løp starter ikke så langt unna Movatn helt nord i Lillomarka, starten går ut i et områder som sjeldent er brukt til o-løp. Vi har som alltid felles avmarsj opp til start og fellesstarten går ca 11:05.
 
 Løpet er også lett tilgjengelig med kollektivtransport. Vi anbefaler å ta toget til løpet og buss eller T-bane hjem. Toget går fra Oslo S 09.44. Fra Grefsen st 09.52. Ankomst Movatn 10.07. Fra Nittedal går toget 10:18 og er på Movatn 10:23.
 
 Løypene går på kryss og tvers av indrefileten i Lillomarka før vi slynger oss ned mot Lillomarka Arena.
 
 I år har vi satt sammen noen reale langstrekk og både 10- og 15km løypa har færre poster enn kilometer, så da kan man regne seg til over en kilometer i snitt pr strekk. Men som alltid er det plenty av veivalg både på og utenfor sti.
 
 For de som synes 10km er litt for langt, er det en egen 4km løypa fra Lillomarka Arena. Der er det fri start mellom 12:00 og 14:00 eller så fort arrangøren kommer seg fra Movatn og tilbake til Lillomarka Arena.
 
 Bli med på en flott tur gjennom marka.


Påmeldingsfrist innen lørdag 12. oktober kl 12:00, men gjerne før: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18867


Nedenfor er flere bilder fra fjorårets arrangement. Foto: Jens Olav Kløvrud










Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.