Søknad til seniorlandslaget 2025!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 24. Sep 2024

Alle som ønsker å være en del av seniorlandslaget kommende sesong må sende søknad innen 15. oktober.


 

Som for 2022-2024, skal alle utøvere som ønsker seg å være med på seniorlandslag, eller delta på internasjonale mesterskap eller landslagsamliger (invitasjoner) i 2025 sende inn en søknad. 

Hensikten med denne søknaden er at landslagsstøtteapparatet skal få best mulig grunnlag til å ta ut gode seniorlandslagsgrupper for 2025. I tillegg gir søknadene en god anledning til å bli enda bedre kjent med mange av de ambisiøse utøvere i Norge, samt at en kan sparre dem bedre med trening og målsettinger.

 

Men i tillegg til de som ønsker å være med på landslag, oppmuntres alle med ambisjoner om landslagsaktiviteter i 2025 om å fylle ut og sende inn søknad – den fungerer også veldig bra for hver og en som et verktøy for sesonganalyse og planlegging av utviklingsmål i fremtiden.

 

Ønsker man å delta på internasjonale mesterskap i 2025, skal også Helseattesten være levert og Ren Utøver gjennomført før 1.5.2025. Videre info om disse finnes på www.orientering.no.

 

Landslagssøknaden skal være levert seinest på tirsdag 15.10 per epost til janne.salmi@orientering.no og den vil bli lest av landslagssjef Janne Salmi og landslagstrenerne Damien Renard og Anders Nordberg.

Landslagsuttak kommer til å offentliggjøres i begynnelsen av november.

 

Med sportslig hilsen,

Trenergruppa seniorlandslag


Søknadsskjema finner du her:Søknad for O-landslag 2025_skjema.docx




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.