Super Sprint kveld med Trimtex Cup og KM- i Kjørbo parken Sandvika

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 15. Mai 2019

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Et vel gjennomført Sprint Løp ble gjennomført i Sandvika med Tyrving som arrangør i kveld.

Spesielt var den første delen av løypa teknisk spennede og krevende. Ulike nivåer i bla. ett Parkerings hus gjorde det spennende for utøverne å finne gode veivalg.

110 startende i Trimtex klassene H/D-13-16 gjorde sitt til at det ble mange tett oppgjør. Nils Anders Niklasson vant H13-14 med 14 sekunder, mens Selma Antonsen vant D 13-14, med drøyt 30 sekunder. I de eldste klassene, var det Anselm Reichenbach (bilde over) som dro det lengste strået , mens Pia Young Vik ser ut  til å være tilbake for fult etter skade, og vant  D-15-16. God speaker gjorde det ekstra gøy å følge med på samlings plass denne kvelden.

Stillingen etter 2 løp

Fossum er neste arrangør av trimtex-cupen søndag 19 mai. Følgende løpere løper med trimtextrøye:
Ledertrøyer: Ingeborg Roll Mosland i D13-14, Pia Young Vik i D15-16, Martin Christoffer Borg i H13-14 og Anselm Reichenbach i H15-16.
Klatretrøyer: Gunde Turnelionis i D13-14, Alva Marika Niklasson i D15-16, Nils Anders Niklasson i H13-14 og Gaute Bergan i H15-16.
Spurttrøyer: Heidi Kristine Sebjørnsen og Mathias Linløkken