Fossum løpet med Trimtex cup fra Brunkollen i Bærums marka.

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 30. Mai 2019

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Foto og tekst Rune Scheele

Dagens Trimtex Cup løp gikk fra Brunkollen turisthytte i Bærums marka med start på ca. 400 Moh.  Løperne ble utfordret i ett realt og variert skogsterreng, uten for mye detaljer, hvor kompass og retning ble viktig. Mange flotte åpne myrer bød på våte bad og tunge forseringer under veis. I D13-14 ble det som vanlig tette oppgjør med 5 løpere innenfor 2 minutter i toppen. D13 løperen Eira Skaarer Wiklund gjorde ett godt løp, hvor hennes alternative veivalg på langstrekket bidro til at hun vant dagens cup foran Trimtex cup lederen Ingeborg Roll Mosland. I H13-14 ble det Oppsal seier gjennom Christoffer Ånensen som gjorde ett godt løp, med Christian Fredrik Borg noen sekunder bak. I D15-16 har Pia Young Vik virkelig fått opp dampen, og vant en klar seier i den tunge løypa. Det ble også god  seiers margin i H15-16 , hvor Teodor Mo Hjelset var godt nede på 8 tallet i km. tid. Noe som er godt gjort i de bløte tunge myrene. Her var klubbkamerat Kasper Bakken Ulseth nærmest , et par minutter bak.

Alt i alt ett flott arrangert løp av Fossum, med nydelig samlingsplass og utsikt, engasjerte speakere og gode løyper og terreng- det var en glede å være der.