Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 6. Sep 2021

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

På bilde pallen i KM sprint  klasse H15-16
Flott arrangement levert av Raumar og Eidsvoll orientering ved Eidsvoll Rådhus. Løpet gikk på nytt sprint kart rundt sundet og Eidsvoll sentrum.

Terrenget var en blanding av bygater/kvadraturer og boligområder med 30-sone i gatene og industri. Løypelegger hadde laget gode veivalgs strekk og morsomme utfordringer langs vannkanten, som bød opp til høy fart samtidig som man må holde konsentrasjonen på topp.
I D15-16 stilte Oppsal med 5 av de 17 deltagerne, og tok flere gode plasseringer blant annet med Ane Hustvedt på 6 plass, og Ingeborg Roll Mosland på en 2 plass.
I H 15-16, stilte Koll IL – med hele 5 løpere, og er en fin gjeng som presterer bedre og bedre. Johannes Salvesen Lunde og Tobias Tronbøl Lium tog en fin 7 og 9 plass på dagens sprint i det 33 manns store feltet.
I D13-14 stilte Nydalen SK. med hele 7 av de 12 fullførte løperne. Her ble det fine plasseringer på Helene Scheele 1 plass, og Josefine Oraug Rygh 2 plass og Ulla Lunøe Akselsen på 5 plass.
I H13-14, var det to Fossum-gutter Erlend Sommerhein og Ask Felland Sætnan som gjorde det best med 1 og 2 plass.
Litt færre deltagere i Trimtex cup denne gang pga. en del sykdom samt VM og NM-sprint som også gikk denne helgen, noe vi håper tar seg opp igjen neste helg.

Dette var det 6 løpet i årets trimtex-cup og da det er de 5 beste løpene pluss finalen så kan man nå stryke det dårligste løpet for de som har løpt alle. Det medførte at det ble skifte i ledelsen i klassene D/H 15-16. Eira Skaarer Wiklund tok over ledelsen i klasse D15-16 og Nils Anders Niklasson i klasse H15-16.