Flott avslutning av Trimtex 2021 – med 2 løp og klatrepark!

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 27. Sep 2021

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Lillomarka og Koll IL - hadde ordnet suverent høstvær begge dager til avslutnings helgen for Trimtex cup – 2021.

På lørdag 26.09.21, gjennomførte Koll IL sitt første sprint krets løp i Kringsjå parken. Fint sprintområde med gode løyper og utfordringer i ett ganske bilfritt område rundt Kringsjå.

I Trimtex klassene stod mye på spill, og mange var ute etter å klatre på listene. I D15-16 knappet Ingeborg Roll Mosland inn på leder Eira Skaarer Wiklund slik at det bare skiller 6 poeng før finalen. I gutteklassen H15-16 spiste Jonas Fenne Ingjerd seg godt innpå Leder Nils Anders Niklasson slik at det bare skilte 12 poeng før finalen. I H13-14 blandet Petter Telle Hansen seg inn i pall striden, med seier på sprinten.

Godt gjennomført arrangement av Koll IL som vi håper blir gjentatt de kommende år.

Søndagens Trimtex finale gikk i Lillomarka Arena! Kartet Røverkollen ble brukt som ga fine utfordringer med en utfordrende skråli midtveis i løypa.

I yngste jenteklasse ble det svært jevnt og bare 32 sekunder mellom de 3 første løperne. Helene Scheele sikret seieren i Trimtex cup foran Oline Soma Slaastad og Henni Hattestad Kristensen.

I eldste Jenteklasse var det svært jevnt og spennende foran dagens løp. Den som gjorde det best på dagnes løp av nr. 1 og 2 ville vinne Trimtex cupen. Eira Skaarer Wiklund dro dette i land, og vant dagens løp og Trimtex cup i D15.16 2021.

På guttesiden, ble det favoritten Erlend Sommerhein i H13-14 som sikret seieren foran Ask Felland Sætnan. Det ble en jevn kamp bak Erlend Sommerhein hvor Peter Telle Hansen klatret opp på 3 plass i Trimtex cupen. I den eldste gutteklassen lå det an til ett spennende oppgjør da det kun skilte 12 poeng mellom lederen Nils Andres Niklasson og nr.2 Jonas Fenne Ingjerd. Det ble imidlertid litt bom på begge i dag og Martin Christoffer Borg vant dagens løp, og klatret med det opp til 3 plass sammenlagt i Trimtex cupen, bak Nils Anders og Jonas.

En spennende og god avslutning på Trimtex cupen i Lillomarkas regi, hvor gode kart og løyper gjorde dette til en verdig og god avslutning. Totalt ca. 180 ungdommer har deltatt på løp i årets Trimtex cup.

Etter dette dro 100 av ungdommene på Oslo klatresenter i Grorud dalen og brukte siste del av energien der utover kvelden.