Korte og spennende løyper i avslutningen.

Over: Like før start.
Under: Premieutdeling.

-Pressemelding-

Onsdag 9 oktober arrangerte Nordre Follo Orientering (NFO) det siste av løpene i årets Foll-o-karusell. Løpet ble arrangert som en natt sprint, med korte og spennende løyper og innendørs arena i Langhus speiderhus. Løypene gikk på kryss og tvers i skolegården til Langhus skole og det nærmeste boligfeltet. Med fellesstart for alle klasser, og «runners choice» fra passering for alle utenom nybegynner løypene, ble det en intens konkurranse for de fleste.

Runners choice innebar at ved passering, skulle løperne velge ett av tre alternativer som siste runde på 300-400 m. Valget var det samme for alle klasser med passering.

Løpet avsluttet årets Foll-O-karusell som har bestått av fire løp. Nordre Follo og Ås-NMBU orientering har arrangert to løp hver. Det siste Ås arrangementet ble gjennomført av ungdommene i klubben i alderen 15-17, men bortsett fra løypeleggeren fikk de også deltatt. Det har vært deltakere fra Nordre Follo, Ås-NMBU orientering, Måren, Oppsal, Indre Østfold, Lillomarka, Tyrving, OK Moss, Raumar, og Bodø og omegn idrettsforening (!). Det var premie til alle opp til 12 år som har deltatt i minst 2 løp, og sammenlagt premier i klassene 13-14 og 15-16. For hvert løp har vinneren fått 100 poeng. I tillegg var det flotte uttrekkspremier, der hver start ga et lodd i trekningen (bare for løpere i klasser opp til 16 år).

Etter målgang ble det servert suppelapskaus og saft.

Nattsprint som en del av Follo-O-Karusell blir en tradisjon!

Sammenlagt vinnere:

D13-14: Helene Harstad (Nordre Follo orientering)

H13-14: Dyre Stokke Meen (Ås-NMBU orientering)

D15-16: Tyra Lilleholt Kraugerud (Ås-NMBU orientering)

H15-15: Magnus Graven Nørbech (Måren)

Oversikt over antall deltagere i karusellen totalt. Det var i alt 52 deltakere i det siste løpet.