Tette oppgjør under mellomdistansen på veteranmesterskapet!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 15. Sep 2024

Kupert Østfold-terreng for veteranene fra Svinndal i dag.



Over: Pallen i H50 på dagens mellomdistanse.

Under: De tre beste i H80 i dag. Foto: KEK




 Det var terreng som en må kunne betegne som kupert for å være Østfold da mellomdistansen under årets veteranmesterskap ble avgjort fra Svinndal i regi av Sarpsborg OL i dag.
 
 
 Mer enn 450 o-løpere i sin beste alder ga seg ut på postjakt i et terreng hvor det var tett mellom kurvene. Det ble også tett mellom løperne på resultatlisten, og i den anledning kan en trekke fram 65-års klassen hos herrene, hvor de fem kjappeste var innenfor et drøyt minutt etter halvtimen med konkurranse. En konkurranse som i dag ble vunnet av Terje Mathisen.


 Ellers er det verdt å merke seg at vinneren av D50 – Aud Hognestad Taksdal – noterte seg for bedre kilometertid enn landslagsløper Kamilla Steiwer, som løp i åpen klasse.
 
 En kan dermed tolke det dit at Steiwer – som vant NM-gull i stafett for en uke tilbake – ikke la alle krefter ned i dagens konkurranse.
 
 Muligens bronsevinner på langdistansen under det nevnte NM, Magne Dæhli, la noe mer krefter ned i dagens konkurranse, det er i hvert fall sikkert at han var den mest best kilometertid fra start til mål på sin ferd til toppen av resultatlisten i H35.

 

Hvilke andre løpere som løp seg til toppen av resultatlisten kan du se via linken nedenfor:

 

Resultater


Under: De to beste i H40 på dagens løp.


Under: Anne Line Nydal Berglia vant gårsdagens langdistanse, men ble disket i dag.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.