Vil være med å kjempe i toppen

Postet av Norges Orienteringsforbund den 22. Jul 2024


Marie Olaussen. Fotos: Stein Arne Negård

I et knallsterk startfelt var Tove Alexandersson fra Stora Tuna fullstendig overlegen i kvinnenes eliteklasse, mens Hanna Lundberg og Natalia Gemperle fulgte på de neste plassene. Olaussen ble klokket inn 7.39 minutter bak Alexandersson.

– Underveis i løpet følte jeg at jeg hadde bra fart, men en større bom på cirka 2 ½ minutt irriterer meg. Tove, Natalia og Simona Aebersold er nivået over meg, men det er en fin bekreftelse å få at jeg henger med de beste. Målsettingen er å klare en topp seksplassering i sammendraget, sier Olaussen.

Victoria Hæstad Bjørnstad ble nummer åtte, mens Ane Dyrkorn kom på niendeplass.

 

Fosser nummer åtte
Like overlegen var Toves klubbmedlem i Stora Tuna, Emil Svensk, i herrenes klasse. Svensk - som er samboer med Marie Olaussen - vant foran Anton Johansson og Viktor Svensk. 

Kasper Fosser (bildet) ble beste norske på en grei åttendeplass, 7.10 minutter bak Svensk.

– Dette var en grei start og jeg håper å kunne prestere bedre og bedre utover i O-Ringen. Det var overraskende at Emil var så langt foran, men har omtrent ikke trent i skogen etter 10-mila, sier 25 år gamle Fosser.

– Målet er å være med å kjempe om en pallplassering sammenlagt, sier Fosser. 

Lukas Liland ble nest beste norske på en 15. plass.

Mathea Gløersen og Alfred Bjørnerød var beste norske på 10. plass i eldre junior, mens Minna Wingstedt og Jonas Fenne Ingierd ble beste norske på henholdsvis niende- og 10. plass i yngre junior.

Resultater på O-Ringen
https://resultat.oringen.se/2024



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.