Finalen i Trimtex-cup 2020

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 14. Sep 2020

Skrevet av undefined

Skrevet av Dag Kolberg

Nordre Follo orientering arrangert finalen i Trimtex-cup fra Siggerudhallen søndag. Det ble løpt jaktstart etter resultaten fra Måren sitt løp på lørdag.

På bilde sprintkongen Johannes Salvesen-Lunde, IL Koll og sprintdronningen Synne Utseth Bøhlerengen, Oppsal orientering

Det er løpt 9 konkurranser før finalen hvor man tar med seg poengene fra de 5 beste løpene. Finalen teller som det 6 løpet. Siden finalen teller som siste løp så ble det spennende i teten i de fleste klasser.

Den mest suverene vinneren var Eira Skaarer Wiklund som  vant samtlige 10 løp i klasse D13-14. Tror det er første gang at en løper har vunnet alle løp. I tillegg så vant hun sprint og langdistanse i Hovedløpet klasse D14. Hun har også vunnet alle KM i klassen.

Trimtex premierer de 5 beste i hver klasse med et gavekort og her er preimiepallen i alle klasser:

D15-16
1. Maja Mo Hjelseth, 2 Marie Scheele, 3. Heidi Kristina Sebjørnsen, 4, Ingeborg Roll Mosland (ikke tilstede), 5. Linea Holst

H15-16
1. Philip Lehmann Romøren, 2. Christoffer Fredrik Borg, 3. Alfred Bjørnerød, 4. Nils Anders Niklasson, 5. Mikael Birkelund.

Klasse H13-14
1. Sondre Olaussen, 2 Emil H. Aamodt, 3 Christoffer Ånensen, 4 Erlend Sommerhein, Per Noah Sommerhein.

Klasse D13-14
1. Eira Skaarer Wiklund, 2. Astrid Ytterbø, 3. Anna Øvrebø Myrvold (ikke tilstede), 4. Mari Kalleson, 5. Oline Soma Slåstad

Trimtex-cup løp 8 i KM Mellomdistanse

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 7. Sep 2020

Heming orietering arrangerte KM mellomdistanse i Wyllerløypa

Dagens Trimtex løp gikk i fint og krevende skråliterreng på nord siden av Wyller løypa.

Starten var heldighvis lagt godt oppe i bakken, og ga god mulighet for skikkelig oppvarming til start. Det ble en spennende mellomdistanse , med noen gode skråli strekk , hvor det også ble en del bomming.

I jente klassene ble det samme vinnere som forrige helg, med Eira Wiklund til topps (se bilde over)i D13-14 og Heidi Sebjørnsen i D15-16. Eira leder nå TRimtex cup med maks poengsum 250 poeng. , mens Heidi rykker stadig oppover å ligger nå på en 4 plass etter en god høstsesong.

I gutte klassen var det Erlend Sommehein som tok en knepen seier foran Sondre Olaussen som leder Trimtex cup i H13-14. I eldste gutteklasse vant Phillip Romøren, og han leder også Trimtex cup ganske klart med 35 poeng.

Trimtex-cup løp 7 i KM Langdistanse

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 31. Aug 2020

Nydalten ble arrangert fra Skar leir dette året og gikk i ordentlig vilt Nordmarka terreng. Alle klasser måtte gjennom en utfordrende skråli i siste del av løypa, som ga mange en utfordring.

På bilde Heidi Sebjørnsen fra Fossum nr 2 i klasse D15-16

Det gikk i D13-14 som sist helg, med seier til Eira Wiklund. I D15-16 ble det ett jevnt oppgjør hvor 15 åringen Ingeborg Roll Mosland vant 10 sek. Foran Heidi Sebjørnsen.

I yngste gutteklasse ble det igjen Sondre Olaussen som vant, foran Erlend Sommerhein og Per Noa Sommerhein. I eldste gutteklasse ble det Phillip Lehmann Romøren som vant ett jevnt oppgjør mot Nils Anders Niklasson, på gode kilometer tider.

tekst og bilder Rune Scheeel

Lagledermøte 8 oktober 2020

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 27. Aug 2020

Årets lagledermøte arrangeres på Norges Idrettshøgskole - Auditorium Utsikt torsdag 8 oktober 2020 i tiden 18-21.

Møt opp utenfor hovedinngangen 15 min før slik at vi kan gå samlet inn til møtet.

Program for lagledermøte

Denne gang må vi ha påmelding innen 6 oktober i Eventor

O-troll leire i AOOK lørdag19 sept 2020

AOOK i samarbeid med Måren OK, Tyrving iL og Fet OL inviterer til O-troll leire i 3 regioner i kretsen.

På grunn av korona-situasjonene blir det bare leir lørdag 19 sept uten overnatting.

Region 1: Måren OK       innbydelse
Region 2: Tyrving IL        innbydelse
Region 3: Fet OL             innbydelse

Påmelding i Eventor innen fredag 11 sept 2020 her

Trimtex-cup 2020 løp 5 og 6

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 24. Aug 2020

Det var dobbel Trimtex-cup i åpningshelgen etter sommerferien, med Ivar o-løpet på lørdag og Askerløpet på søndag

God deltagelse, spesielt søndag med ca. 140 løpere i Trimtex klassene.

Utfordrende terreng på lørdag med mye hogst felt, og gode veivalgs utfordringer. Søndagens løp bar preg av nærterreng med mye stier, og raske kilometer tider.
Gratulerer til jentene Maja Mo Hjelseth i D15-16 og Eira Skaarer Wiklund i D13-14 som tok dobbelt seier. De løp solid og var over 5 min foran konkurrentene begge dager. I gutteklassene var det svært jevnt. Lørdag ble det seier til Fredrikstads Emil Aamodt, mens søndagen ble vunnet av Sondre Olaussen i yngste gutteklasse. I eldste gutteklasse ble det også Østfold innblanding i toppen, med seier til Alfred Bjørnerød på søndag, mens Phillip Lehman Romøren vant TC-lørdag.  Alt i alt en godt gjennomført O-helg fra Tyrving og Asker innenfor Corona reglene som gjelder.

løypelegging-/arrangementsseminar 16 mars 2020

Postet av Akershus og Oslo Orienteringskrets den 10. Feb 2020

Norges Orienteringsforbund i samarbeid med Akershus- og Oslo Orienteringskrets inviterer til løypeleggerseminar med fokus på å sikre god løypelegging på riktig nivå for barn, unge og uerfarende generelt på N,C og B nivå.

I tillegg vil en på slutten av seminaret gå igjennom AOOK’s veileder og kontrollskjema for teknisk delegerte med fokus på blant annet VDG spørsmål.

Tid: Mandag 16. mars kl 1800 – 21

Sted: Idrettens hus, Ullevål ( kantina)

Målgruppe: Nye og erfarne løypeleggere i alle typer o-løp, teknisk delegerte, arrangører av o-løp, trenere og andre interesserte.