FINN FRAM-dagen

FINN FRAM- dagen er en friluftsdag med fokus på å mestre friluftsliv og oppleve gleden av å være ute i naturen! På FINN FRAM-dagen kan du lære å bruke kart og kompass og delta på mange andre  friluftsaktiviteter.

FINN FRAM- dagen arrangeres over hele landet. Arrangementet er spesielt egnet for barnefamilier, som vil oppleve noe sammen eller introdusere friluftsliv for egne barn. FINN FRAM-dagen gir gode muligheter for å friske opp eller  lære og bruke kart og kompass. I brosjyren "FINNER DU FRAM" lenger nede på siden, kan du lese om de mest grunnleggende orienteringsferdighetene, som du kan øve på før du tar FINN FRAM-testen!

På alle FINN FRAM arrangementene vil arrangøren gi noe  opplæring i tillegg til orienteringsaktivitetene som gir mulighet for å prøve og øve seg i praksis. Noen arrangører holder egne "FINN FRAM med kart og kompasskurs". Dette kan være lynkurs på selve FINN FRAM-dagen eller det kan være kurs over et par-tre kvelder. Når du føler deg trygg på kartlesing og kompassbruk, vil du oppdage at en tur i naturen blir enda mer spennende.

Du kan trene kunnskapen din ved å prøve deg på turorientering. På turorientering.no finner du en oversikt over alle som arrangerer turorientering i hele landet.

FINN FRAM brosjyre

FFbanner nytt lite.jpg

 

Generalsponsor

Hovedsponsorer