- Viser at vi er stabilt med i toppen

27.04.2019 Ivar Haugen

Nydalens SK preget ungdomsstafetten, og endte på 3. plass.

 

Kasper Bakken Ulseth, Teodor Mo Hjelseth, Maja Mo Hjelseth og Pia Young Vik smiler for pallplass i ungdomsstafetten.

 

 

- Jeg hadde ikke helt dagsformen, sa en mellomfornøyd Pia Young Vik etter å ha løpt Nydalens SK inn til 3. plass på ungdomsstafetten under årets 10mila i Glimåkra.

 

Etter beinbrudd for Nydalens SK sin ankerkvinne i vinter, kom muligens årets 10mila noe fort til å kunne vise seg fra sin aller beste side.

 

Men klubben fra Oslo preget stafetten hele veien og kvartetten Kasper Bakken Ulseth, Teodor Mo Hjelseth, Maja Mo Hjelseth og Pia Young Vik endte til slutt bare 13 sekunder bak vinnerlaget, Karlskrona SOK.
 

OK Ravinen ble nummer 2.

 

- Rått, sa trener Sondre Ruud Bråten om prestasjonen til sine adepter.

 

Når en vet at klubben i fjor også kjempet om seier til langt ut på sisteetappe – og til slutt endte som nummer 2 – underbygger det trenerens karakteristikk av lagets prestasjon.

 

Men for Pia Young Vik og Teodor Mo Hjelseth – som har vært med begge årene med marginale nederlag – føles det kanskje litt surt å være så nær seier to år på rad?

 

- Det viser at vi er stabilt med i toppen, sier Teodor Mo Hjelseth.

 

Så får en bare håpe at – for Nydalens SK – alle gode ting er tre.

 

For tre av løperne på ungdomslaget er det imidlertid ikke nok med en tur i 10mila-skogen, både Pia Young Vik, Teodor Mo Hjelseth og Kasper Bakken Ulseth skal ut å løpe i seniorklassene også.

 

Her er det Pia Young Vik som får kortest restitusjonstid, da damene starter sin stafett allerede 13:15.

 

Herreklassen starter lørdag kveld klokken 20:30.