- Vi er godt fornøyd med ansettelsen

09.10.2018 Norges Orienteringsforbund

Eskil Sande Gullord er ny sportslig utviklingsansvarlig i forbundet.Eskil Sande Gullord, her i Bækkelagets SKs drakt, kan smile for ny jobb fra 1. november. Foto: BSK

 


- Vi er godt fornøyd med ansettelsen, sier landslagssjef Jørgen Rostrup.

 

Han prater om at Eskil Gullord har fått jobben som sportslig utviklingsansvarlig i Norges Orienteringsforbund.

 

 

- Eskil Sande Gullord er meget godt kvalifisert, og har vist gjennom sitt arbeid, både andre steder og da han var i et vikariat i nettopp denne stillingen, at dette er noe han behersker til fulle, fortsetter Rostrup.

 

 

Gjøvik-karen starter i sin nye rolle allerede 1.november, en rolle han overtar etter Eivind Tonna, som nå er trener i Heming langrenn.

 


- Gjennom en årrekke har Eskil (Sande Gullord) jobbet i eller tett på det som er av gode orienteringsmiljøer i det sentrale Oslo-området, både Fossum, Heming og nå Bækkelagets SK.

 

- Samt at han i trenerrollen på Wang Toppidrett har hatt mange unge o-løpere under sine vinger. Dermed er han godt kjent med de strukturene som finnes for utvikling både på Østlandet og ellers, noe som gjør at han vil kunne være operativ omtrent fra dag en.

 


Og den nye sportslige utviklingsansvarlige kommer til å være stasjonert på forbundskontoret på Ullevål stadion:

 

- Vi synes det er mest naturlig når vi nå ansetter en ny person at han har sin base på Ullevål, men i denne stillingen ligger det også en del reisevirksomhet for å se på miljøene også andre steder i landet.

 

 

Da er det med andre ord bare for Rostrup og Gullord å løfte blikket frem mot en – forhåpentligvis – suksessrik 2019-sesong:

 

 

- Jeg ser veldig frem til å samarbeide med Eskil (Sande Gullord) han virker som en offensiv og fint type som ikke er red for å stå opp for sine meninger og verdier.

 

 

- En perfekt mann i rollen hvor vi ønsker å få til en rød tråd mellom junior- og seniorsatsingen til de beste utøverne våre.

 

 

- Her skal vi – sammen i hele trenergruppen – bygge et godt fundament med en velforankret filosofi.