Vestfold Sykkel-O festival 9. og 10. oktober!

28.09.2021 Norges Orienteringsforbund

3 Sykkel-O løp med sprint, mellomdistanse og fellesstart over langdistanse.

 

Botne Skiklubb og Hadeland Orienteringslag inviterer til 3 Sykkel-O løp med sprint, mellomdistanse og avslutter med fellesstart over langdistanse 9.- og 10. oktober.


Har du ikke prøvd Sykkelorientering, så er dette en god mulighet for deg å prøve i en av B, C eller N løypene, da disse er beregnet for de som ikke har så mye orienteringserfaring.

Det er også egen klasse for El-sykkel.

Første løpet er Sprint i Essoskogen, som ligger mellom Tønsberg og Horten. Dette er et stirikt nærområde på morenejord, som gir god mulighet til høy fart.

Andre løpet går i Bergskogen og i boligområdene ved Gullhaug i Holmestrand og i området ved Botnestua i Holmestrand kommune. Dette er et stirikt område, med hovedsakelig sand/jord bunn med noen steder med litt mer steinete partier. I boligområdene er det veier og sykkelveier og noen stier, så her blir det høy fart og i boligområdene veldig høy fart. Men det gjelder å holde et øye med trafikken, for det kjører bilder i boligområdet.

 

Tredje løpet går i Bergskogen og Botnemarka. Dette er det mest varierte terrenget hvor det skifter fra asfaltveier via ulike typer skogsbilvei til teknisk krevende stier.

Hovedingrediensen på denne langdistansen vil være langstrekk med ulike veivalgsmuligheter. Det vil alltid være mulig å sykle veier eller gode traktorveier på alle strekk.

 

For mer informasjon, se: innbydelsen

 

Du melder deg på: her

 

Påmeldingsfrist tirsdag 5. oktober kl. 23:59