Uttakskriteriene for sesongen 2021 er klare!

25.02.2021 Norges Orienteringsforbund

Se hva som gjelder for å representere Norge internasjonalt denne sesongen.

 

Uttakskriteriene for å representere Norge på seniornivå i 2021 er nå klare.


26. februar ble det gort kjent at Euromeeting i Tsjekkia - som var terminfestet medio mars - er avlyst, og uttakskriteriene er oppdatert ihht dette.

Du ser uttakskriteriene: her


Samtidig vil en også gjøre oppmerksom på noen punkter nedenfor, hvor Ren utøver og helseattest er obligatorisk for alle som skal representere Norge internasjpnalt:


- Startrekkefølge for skogsdistanser i VM og flere verdenscupkonkurranser tildeles i henhold til plasseringer på WRE-lister. Om deltakerantallet er stort, kan også noen verdens-cupkonkurranser deles opp i flere klasser, plassering på WRE-lister er da også avgjørende her. Vi forventer at hver enkelt utøver gjør tiltak for å sikre fornuftig plassering på WRE-listen.


- Forbundet krever at alle utøvere som deltar på internasjonale aktiviteter har gjennomført Antidoping Norges e-lærings kurs: http://www.renutover.no/

- For å delta på internasjonale representasjonsoppgaver må utøveren før internasjonal sesongstart innsende helsesertifisering til forbundet.

 

 Forklaring av helseattestordningen

 Helseattest  denne skal være levert til ansvarlig landslagslege før 1. mai 2021 for alle som skal representere Norge internasjonalt - både senior- og juniorutøvere!

 

Alt om uttak i orientering ser du: her