Trener-1 kurs i Kristiansand i vinter

04.12.2017 Norges Orienteringsforbund

God mulighet for alle fra hele Sørlandet til å lære mer om trenerrollen!


 

Det er gledelig at det igjen inviteres til et trener-1 kurs på Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand.

Det er Kristiansand OK (KOK) som er vertskap og arrangerer kurset i samarbeid med Norges Orienteringsforbund. Kurset går over to helger (lørdag – søndag) og starter opp helgen 10.-11. februar, med avsluttende helg 3.-4. mars.

Sist gang det var et trenerkurs i orientering sørlandsbyen var i 2012, så nå bør det være rom for god deltakelse.  Kurset er åpent for deltakere fra 16 år ( f.år 2002) og eldre fra hele landet. Vi oppfordrer både ungdom og voksne til å delta. Med en fin blanding i alder og erfaring blir det ofte gode diskusjoner og erfaringsutvekslinger.

 

Kurset har stort fokus på trenerrollen - hvordan du på en god måte opptrer som trener for barn og unge og klarer og tilrettelegge for et mestringsmiljø med hovedvekt på aldersgruppen 8-14 år.  Kurset legger opp til mye praksis, med opplæring i ulike og varierte øvelser, o-lek og aktiviteter som passer for orientering.

 

Etter kurshelgene skal det gjennomføres praksis i egen klubb eller krets. Juniorer og unge seniorer som deltar på kurset vil få godkjent deler av sin praksis ved å delta som trenere på O-landsleiren i august 2018.

 

For Sørlendinger vil det i år være kort vei til solide praksisøkter da Kristiansand OK er også vertskap for Hovedløp og O-landsleir i august 2018, og til det arrangementet trengs det bl.a. 25 unge trenere.

 

Tilbakemelding fra tidligere deltakere på trener-1 er at kurset er både lærerikt, nyttig og anvendelig og vi anbefalere andre å ta det.

 

Påmeldingsfristen er 20. januar og påmelding gjøres: her

 

Fullstendig innbydelse finner du: her