Til våren blir det stor o-fest i Østfold!

07.10.2022 Pressemelding

Derfor bør du melde deg på allerede nå. 

 

Early bird-påmelding i Østfold!

I dag åpnet påmeldingen til publikumsløpene under Østfold O-weekend siste helga i april 2023. Ønsker du og din klubb å være en del av World Cup-festen i Østfold til våren?

Se foreløpig innbydelse til Østfold O-weekend 2023.

https://eventor.orientering.no/Documents/Event/35409/Innbydelse


Frem til nyttår kan du melde deg på publikumsløpene til redusert pris, såkalt «Early bird».

Etter suksessen med VM 2019, er verdenseliten i orientering tilbake i Østfold siste helga i april 2023. Det er arrangørklubbene Indre Østfold Orienteringsklubb og OK Moss i samarbeid med Norges Orienteringsforbund som ønsker velkommen til o-fest i Østfold siste helga i april 2023.

– Vi lover et flott terreng for deltakerne i Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet. Etter at deltakerne har løpt sine løp kan de følge verdenseliten fra samme arena. Vi legger opp til et rikelig salgstilbud og storskjermproduksjon slik at publikum kan følge løperne tett på arena samtidig som de får med seg all spenning fra skogen, forteller løpsleder for publikumsløpene, Thomas Bedin.


Rikelig overnattingstilbud

Det er rikelig med overnattingskapasitet i Østfold, for både klubber og privatpersoner. Er du eller din klubb på jakt etter et rimeligere overnattingstilbud i forbindelse med World Cup-helga? Det er idylliske muligheter ved sjøkanten, innenlands eller i bysentrum.  Overnattingsstedene og hotellene i Østfold har stor bredde og kvaliteter tilpasset ulike arrangement og behov. Fra World Cup-arenaen i Våler, KNA Varnas gokartbane, er det forholdsvis kort avstand til både Fredrikstad, Sarpsborg, Ås, Ski og til Indre Østfold, der det også finnes flere hotell og andre overnattingstilbud.

 

På World Cup-arenaen ved KNA Varnas gokartbane tilbyr vi også overnatting for campingvogn/bobil. Gokartbanen er tilrettelagt med strøm og vann, samt at det er god toalettkapasitet på arena. Vi har nå lagt ut et begrenset antall overnattingsplasser fra onsdag 26. april til og med søndag 30. april.  

 

Løpsleder Bedin forteller også at klubber må gjerne ta kontakt med tanke på mulige klubbhytter eller andre enkle overnattingsmuligheter i Østfold eller regionen rundt.
– Vi skal prøve å bidra det vi kan overfor klubbene som vil besøke oss, og vi har ganske bra oversikt over hva som finnes i området rundt etter erfaringene fra VM 2019, sier han.

 

Program Østfold O-wekend:
Torsdag 27. april: Enkelt publikumsløp Moss/Våler (forkortet distanse). Langdistanse, World Cup. Arena: KNA Varnas gokartbane

Lørdag 29. april: Publikumsløp: Lørdagskjappen, Østfold O-weekend, World Cup: Mellomdistanse. Arena: KNA Varnas gokartbane

Søndag 30. april: Publikumsløp: Smaaleneneløpet, Østfold O-weekend, World Cup: Stafett. Arena: KNA Varnas gokartbane

 

5 gode grunner til at du allerede nå bør planlegge vårens o-fest i Østfold:
1. Spar penger ved tidlig påmelding
2. Opplev verdenseliten på nært hold, publikumsvennlige løp med storskjermproduksjon.
3. Attraktivt terreng og lett tilgjengelig arena med «regnsikkert» underlag og alle fasiliteter.
4. Vær tidlig ute og sikre deg overnatting på arena.
5. Få med deg hele klubben og planlegg vårens langhelg i Østfold. Mange overnattingsmuligheter, klubbhytter og andre overnattingsmuligheter ikke så langt fra arena. 

 

Arrangørenes nettsider

www.o-weekend.no