Taksdal, Gløersen, Fenne Ingierd og Takle topper Norgescupen for junior!

30.05.2023 Norges Orienteringsforbund

Best sammenlagt etter intensiv konkurransehelg på Kongsberg.

 

Over: Anna Taksdal leder Norgescupen sammenlagt i yngste juniorklasse for jenter. Foto: Veivalg

Under: Mathea Gløersen er best sammenlagt i Norgescupen i eldste juniorklasse for jenter etter 7 konkurranser. Foto: Terje W Pettersen  


IMG_9575-600.jpg


Etter 3 dager med konkurranser under Pinseløpene på Kongsberg er det Anna Taksdal, Mathea Gløersen, Jonas Fenne Ingierd og Brage Takle som leder Norgescupen sammenlagt i juniorklassene.

Det er verdt å merke seg at det «bare» var de to siste av helgens konkurranser som var en del av Norgescupen, da lørdagens løpstest ikke regnes som en konkurranse i Norgescupen.

Dermed kan en etter pinsen summere til sammen 7 konkurranser i juniorenes Norgescup.

Da er det Anna Taksdal som leder i yngste juniorklasse for jenter. Nærmest henne følger Sigrid Schmitt Gran og Ingeborg Roll Mosland.

Hos de jevngamle gutta er det Jonas Fenne Ingierd som er i førersetet. Han «jages» nærmest av Nils Anders Niklasson og Kristoffer Strømdal Wik.

(fortsetter under bildet)

IMG_9681-600.jpg

Jonas Fenne Ingierd leder Norgescupen sammenlagt i sin klasse. Foto: Terje W Pettersen

I eldste juniorklasse for jenter er det Mathea Gløersen som leder Norgescupen sammenlagt. Bak henne finner vi Ingeborg Rygg Eikeland og Elisa Götsch Iversen som de nærmeste utfordrerne.

I klassen med de eldste juniorgutta er det Brage Takle som leder sammenlagt etter en upåklagelig pinsehelg med 3 seire på rad (hvorav den ene var på løpstest og dermed ikke en del av Norgescupen). Løperen fra Kristisand OK har Philip Lehmann Romøren og Martin Vehus Skjerve nærmest seg på sammenlagtlisten i Norgescupen.

(fortsetter under bildet)

2022_Brage_Takle_o-ringen-2-600.jpg
Brage Takle hadde en fin konkurransehelg på Kongsberg - som ga han sammenlagtledelse i Norgescupen. Foto: Terje W Pettersen

Fullstendige sammenlagtlister i Norgescupen for junior ser du: her


De neste konkurransene i Norgescupen for junior er under O-festivalen om en liten måned.