Suksess med ungdomscup som del av klubbranking!

12.09.2017 Norges Orienteringsforbund

Avsluttet med jaktstart og grilling av pølser på finaleløpet i Sør-Rogaland.

 

Gjennom hele sesongen har klubbene i Sør-Rogaland kjempet om hvem som er klubben med flest deltagere og hvem som plukker mest plasseringspoeng i Klubbkampen.

Dette har vært en fast kamp mellom klubbene, men i år ble dette utvidet med en egen ungdomscup i tillegg.

I Ungdomscupen var det ledertrøyer for lederne i 11-12, 13-14 og 15-16 i hvert løp. Under finalen på tirsdag var det jaktstart ut fra resultatene i de 5 tidligere løpene.

I klassen D11-12 har Anna Taksdal fra Ganddal IL ledet fra første løp og hun tok og en klar seier i løpet denne uken.

Hos de jevngamle gutta, i H11-12, har Joel Skoge fra Sandnes IL vært best gjennom sesongen, og var først i mål på jaktstarten - selv om Bjørnar Peikili fra Sandnes IL hadde bedre tid på jaktstarten.

I D13-14 løp Kaia Peikili ut med gul ledertrøye og kom først i mål.

Vilde Margrethe Sæbbø fra Stavanger OK hadde bedre tid i dag, men klarte ikke å hente inn Kaias forsprang.

Hos gutta i H13-14 stilte hele 19 løpere til start. Her løp Arne Jakob Nystrøm Olsen, Stavanger OK først ut. Andreas Nybak Urdal, GIL, hadde tatt inn nesten hele forspranget til Arne Jakob ved arenapassering, men Arne Jakob forsvarte ledelsen i siste sløyfen av løpet. Markus Richter fra Sandnes IL løp raskest i dag, et ga han 3. plass i jaktstarten.

I D15-16 var det Janne Tjørhom Aasheim fra Ganddal IL som løp først ut og hun forsvarte ledelsen gjennom hele løpet. Det samme klarte Clemens Sundby Øxnevad fra Ganddal IL i H15-16.

I Klubbkampen var det Ganddal IL som fikk vandrepokalen. Janne Tjørhom Aasheim som har sanket inn flest poeng for klubben tok imot pokalen på vegne av klubben.

Eller var det kjempekjekt at ca 200 deltagere stilte på løpet og ble igjen etter at de hadde løpt. de koste seg med grillede pølser og kaker i ventetiden frem til premieutdelingen.

På premieutdelingen vanket det mange flotte premier til alle klassene fra 16 år og yngre.

Resultater

Se løype 1 helt i bunnen!

Først noen bilder av fornøyde ungdommer:

unnamed file

unnamed file

unnamed file

 

unnamed file

 

 

 

Løype 1 del 1:

unnamed file

Løype 1 del 2:

unnamed file