Stem frem din favorittklubb!

10.11.2017 Pressemelding

Årets «Klubben i mitt hjerte» - kampanje innledes lørdag 11. november.

 

 

 

Marit Bjørgen har sterke følelser for klubben i sitt hjerte, Rognes IL.

– Ofte tenker jeg på hvorfor jeg har kommet dit jeg er i dag. Det er ikke tvil om at Rognes IL har betydd alt for meg, sier ambassadør Marit Bjørgen som sammen med Henrik Christiansen klipper snoren for årets Klubben i mitt hjerte-kampanje.

Fra lørdag 11. november til fredag 24. november går årets Klubben i mitt hjerte-kampanje av stabelen. Tusenvis av idrettslag sitter klare for å stemme frem sin favorittklubb i det som er den største klubbkampanjen i Norges idrettsforbund. Totalt skal en halv million kroner deles ut i den 14 dager lange kampanjen!

Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer i løpet av én dag, er klubben med i trekningen av dagspremien på 10.000 kroner fra Sparebank 1. Totalt deles det ut 30 dagspremier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg har Sparebank 1 en tilleggspremie på til sammen 100.000 kroner som skal deles ut til idrettslag som oppretter en SPLEIS til sitt idrettslag i løpet av kampanjeperioden.

Norges idrettsforbund, Sparebank 1, P4 og Dagbladet er stolte av å presentere skidronning Marit Bjørgen og Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen som ambassadører for Klubben i mitt hjerte.


Stem på klubbenimitthjerte.no  (stemmelokalet åpner 11. november kl.00.01)

Les mer: her