Ski-o-eliten til Lygna!

11.01.2018 Norges Orienteringsforbund

NM, Hovedløp og landskamp lørdag 20. og søndag 21. januar under Lygna SkiO Weekend.

 

 

Det blir en hektisk helg for arrangøren, da hele norgeseliten og en rekke utøvere fra utlandet kommer til Lygna SkiO Weekend 20. – 21. januar.

I løpet av to travle dager skal Hadeland Orienteringslag avvikle NM langdistanse for senior og junior samt Sport8 Cup (norgescup), Hovedløpet for 14-16-åringer og Nordisk juniorlandskamp.  Alt vil foregå fra Lygna skisenter.

I og med at også Nordisk juniorlandskamp inngår i arrangementet, vil løpere fra Sverige, Finland, Estland og Litauen konkurrere i juniorklassene.

Nordisk juniorlandskamp (Nordic Junior Meeting) er en årlig nasjonskamp hvor juniorløperne samler poeng for sitt land over de to konkurransedagene, og den nasjonen med flest poeng totalt vinner konkurransen.

For seniorene er det også mulighet for utenlandske deltakere da det er World Ranking Event. Men først og fremst er dette NM-langdistanse med Kongepokaler til vinnerne av de to seniorklassene på søndag.

I ungdomsklassene, 14 -16 år, er det lørdagen som er den «viktigste» konkurransedagen, da dette er Hovedløp i Skiorientering for denne aldersgruppen.

Det er også klasser for alle andre disse to dagene på Lygna.

Du melder deg på – innen tirsdag 16. januar - : her

 

Hjemmeside

 


unnamed file