- Prestasjoner av høyt nivå

21.05.2019 Norges Orienteringsforbund

God innledning - med mellomdistanse i høy fart – under landslagssamlingen i Østfold.

 

Magne Dæhli var kjapp da det handlet om mellomdistanse under landslagssamlingen. 

 

 

- Jeg føler meg ganske sikker på at det er høyt nivå på de to vinnerløpene. De har bare gjort noen småfeil underveis, sier landslagssjef Jørgen Rostrup.

 

Da hadde han sett sine adepter ta seg gjennom en mellomdistanse i høy fart under landslagssamlingen denne uken.

 

- Jeg hadde en dårlig utgang fra posten ut på langstrekket, der gikk det litt tid. Ellers var det bra, var Magne Dæhli sin nøkterne kommentar om eget løp.

 

Til tross for den nevnte unøyaktigheten var han best i herreklassen.

 

Halden-løperen – som var best under langdistansen på granskningsløpene på Jessheim for halvannen uke tilbake – var denne gang best når det handlet om mellomdistanse.

 

- Et bra løp, uten store feil, var ordvalget til veteranen Anne Margrethe Hausken Nordberg da hun hadde gjort unna dameløypen.

 

Med rutine og nesten stort sett feilfri orientering, var det ingen som kunne rå på løperen fra Nydalens SK under denne økten.

 

En økt som var signert Heidi Østlid Bagstevold (se utsnitt nedenfor), VM-medaljør fra nettopp denne distansen fra snaue tre år tilbake.

 

Neste mulighet til å rå på Hausken Nordberg og Dæhli under samlingen er når det er snakk om fullverdig langdistanse, med Øystein Kristiansen som løypelegger i morgen.   

 

DSC_0105 (2).JPG