O-Boka 2020 - årets julegave til o-familien!

02.12.2020 Pressemelding

Årets utgave bygger videre på tidligere suksessformel, men kommer også med nye vinklinger og saker.

 


Over: Forsiden av O-boka 2020 viser Andrine Benjaminsen på ferd mot ett av sine 4 NM-gull inneværende år.


I bunnen får du noen smakebiter på innholdet i boka.


O-boka 2020 er i stor grad som foregående utgaver, men det er også nye vinklinger og saker. Blant annet bidrar journalist-legenden Helge Bovim, som har vært redaktør i både Nye Sørlandet og Morgenbladet, med spennende saker. Han har blant annet et større portrett om Jørgen Rostrup, oppveksten hans på barndomskartet i Øyestad, og hans slekt i mange århundrer bakover i tid.


- O-boka 2020 er "best ever". Fantastisk bra jobb som er gjort. Jeg er mektig imponert, sier Bjørn Henning Grandal, o-løper og journalist i Finansavisen, som har alle de tidligere o-bøkene i bokhylla.


I Magasinet Veivalg har redaktør Jens Olav Kløvrud anmeldt boka. Fra innholdet trekker han blant annet fram noe han har savnet i de tidligere utgavene.


- Jeg har i flere år ønsket meg flere lange lesesaker. Det er har vi fått i år, skriver redaktøren.

Tekstene fra Bovim er noe Kløvrud har lagt godt merke til. - Det er fornøyelig å lese når Bovimsen får fritt leide. O-boka er en strålende årsberetning for o-idretten.
 

Hele boka er på 232 sider i A4-format og innbundet. Det er 60 kart med veivalg fra hele landet og dermed mer kart enn på mange år. Over 600 bilder, artikler og resultater fra Veteranmesterskapet, Hovedløpene og alle NM er med og krydrer boka.


Bok-utgiverne Borg og Benjaminsen forteller at boka selger like bra som foregående år.

– Vi sender daglig ut bøker til o-løpere over hele Norge. Boka koster som før kr.450,- og vi dekker halve portoen ved kjøp av én bok. Ved kjøp av to eller flere bøker sendes det fraktfritt. I noen klubber har vi også egne klubbselgere, avslutter de to bokentusiastene.


Du kjøper/bestiller O-boka her: www.o-boka.no

 

Nedenfor er flere smakebiter på hva du kan lese om i årets O-bok.

 

Oppslag Mesternes Mester.jpg

 

Oppslag Jørgen Rostrup.jpg