Nydalens Harry Lagerts Nattcup innledes denne uken!

26.09.2022 Pressemelding

23. sesong for den populære nattcupen.

 

 

Nydalens SKs populære nattcupserie Harry Lagerts Nattcup starter sin 23. sesong med første løp onsdag denne uka.

De to primus motorene for denne suksessen i høstmørket - Sören Jonsson og Jon Petter Nielsen - har trukket inn den eminente førsteetappeløperen Alan Cherry som regiansvarlig for løypene denne første, mørke høstkvelden der den småskumleparkeringsplassen Movassbekken ved foten av Maridalsalpene er valgt som samlingsplass.

Det råder stor spenning om Cherry har valgt den lekre og glisne ryggen Nord-Vest for Movassbekken som løpsområde, eller det mer herostratisk beryktede «huggormreservatet» Nord-Øst for parkeringsplassen som løpsterreng.  Et tredje alternativ for løypene finnes også, nemlig sørover mot Dausjøen, et flott valg for sesongens første møte med høstmørket.

Hovedrolleinnehaverne er ennå ikke klare.

Det forventes at disse vil tre fram i løpet av løpet. Men på kvinnesiden kan det fort bli en svensk Alice som framstår som hovedrolleinnehaver, mens det på herresiden muligens blir en trønder med navn Jo som får, eller tar denne rollen, om ikke tyske Bojan napper den.

Også i de andre rollene, som biroller er det mange som kjemper om å synes på toppen av listene.

Det finnes godt med statistroller, og for disse er det fortsatt mulig å melde seg på, helt fram til kl 18 i kveld mandag.

Det skjer her:

https://eventor.orientering.no/Events/Show/16136