– Ny tvist i Nordmarka 1-2-3

18.10.2020 Pressemelding

Mange har muligheter til å få med seg sammenlagtpremie før høstens siste løp på tirsdag.

 


Pauline Myklebust er - sammen med Jonas Johansen Hicken - ansvarlig for den åttende konkurransen i Nordmarka 1-2-3 i høst.

 

Tirsdag ettermiddag er det åttende og siste løpet i Nordmarka 1-2-3 i høst. Mange kan få sammenlagt-premien, og over 300 har deltatt minst en gang i høst.
 

IL Koll, hjemmehørende i Nordre Aker bydel i Oslo, satte i august i gang Nordmarka 1-2-3.

Samtlige konkurranser har vært i Kollmarka med start og mål på Kollhytta. Klubbhuset, like ved Sognsvann t-bane-stasjon, er også hjertet i arrangementet tirsdag hvor det kan være både dag og natt og også litt annerledes underlag under skoene enn til vanlig.
 

– Tirsdag er det første Nordmarka 1-2-3-løpet i urbane omgivelser. Det tror jeg kommer til å gi løpet en ny tvist og innby til høy fart og mye moro, sier Jonas Johansen Hicken.


Start er fra klokka 17.00 til 18.00.

Det ønskes at gamle og nye deltakere melder seg på i Eventor på forhånd, det gjelder også skyggere. Av smittevernhensyn skal alle registreres. Det handler om å komme, løpe og forlate arenaen.


Startkontingenten er 50 kroner, som inkluderer et eventuelt lån av Emit-tag, hvis man ikke er medlem i Koll.

2005-modell Jonas er sammen med jevngamle Pauline Myklebust ansvarlig for det siste arrangementet. Samtlige åtte konkurranser er blitt gjennomført med hovedansvar på Kolls løpere født i 2004 og 2005, som har løst dette med noe hjelp fra foreldrene.
 

På hver av de sju første konkurransene har deltakelsen vært opp mot 100, og litt over 300 har deltatt på minst en konkurranse så langt i høst.

Det store målet har vært å gi et fast lokalt løpstilbud til lagets medlemmer, andre interesserte og også lokke nye til å prøve o-idretten.
 

På den siste konkurransen får alle som har vært med på minst fem konkurranser i høst premie for innsatsen/deltakelsen.

Den er litt farget av at arrangørlaget runder 80 år om et par uker.

I alle de 80 årene har orientering vært en av lagets grupper. I de første årene var det som illegal aktivitet.

I Eventor er det på det siste løpet også en oversikt over hvor mange deltakelser den enkelte har hatt i den enkelte løype. For de som har deltatt i flere løyper, er det summen av deltakelser som teller for å få premie.


Nye deltakere uten tidligere starter er selvsagt velkomne på tirsdag!