Norgescup i skiorientering på Sjusjøen utsettes

30.11.2020 Norges Orienteringsforbund

Konkurransene som var satt opp 12. - 13. desember, er nå planlagt 16. - 17.januar. 

Norgescuphelgen i skiorientering som var terminfestet 12. – 13. desember utsettes til 16. – 17. januar.


Det arrangeres Nærløp før jul hvis forholdene tillater det.
 


Bakgrunnen til dette er de nasjonale restriksjonene i forhold til å begrense unødig reising, sammen med de lokale reglene som hindrer personer som bor i Oslo i å delta i noen form for arrangement.

 

Derfor velger Nydalens SK - i samråd med Norges Orienteringsforbund å usette Sjusjøløpene i skiorientering fra 12.-13.desember til 16.-17.januar 2021.
 

Den planlagte åpne ungdoms- og juniorsamlingen flyttes også til 16.-17.januar 2021.

Dette innebærer – dessverre – kollisjon med samlingen til Jenteprosjektet. Det er beklagelig at utøvere må velge mellom ski-o samling eller Jentesamling, men corona-situasjonen har gjort at arrangementene kolliderer.

Vi ber derfor utøvere som har meldt seg på Jentesamling, men som nå ikke kan delta på grunn av ski-o om å melde seg av Jentesamlingen.

 

Dette kan en gjøre: her

 

Når det gjelder ski-o konkurransene, vil det ikke bli åpnet for påmelding til disse før over nyttår på grunn av stor usikkerhet i situasjonen rundt corona-pandemien.

 

Hvis både snøforhold og Coronasituasjon tillater det, så vil det på kort varsel bli arrangert Nærløp og landslagssamling på Sjusjøen 12. - 13. desember eller 19. - 20. desember.


Per dags dato er det lokale råd om å ikke arrangere fritidsaktiviteter i Ringsaker kommune – dette gjelder foreløpig til 2.desember.