Nordic Choice er fortsatt vårt hotellvalg!

16.04.2017 Norges Orienteringsforbund

Hotellavtale til glede for hele O-Norge.

 

 

Norges Orienteringsforbund har en gunstig avtale med Nordic Choice Hotels som gjelder for all hotellovernatting i hele Norge.

Avtalen innebærer at alle våre medlemmer - ved å benytte seg av hotellovernatting til gunstige priser - også genererer penger tilbake til egen klubb og o-idretten.

Nordic Choice Hotels har overnatting i et bredt spekter av komfort- og prisklasser, og dermed vil det alltid være noe som kan passe enten det er idretts-, fritids- eller arbeidsreise.

Alt dere trenger å gjøre er å benytte Nordic Choice Hotels - koden ved bestilling.

Følgende kode benyttes: 65488

Med denne rabattkoden kan o-løpere til enhver tid benytte rabatterte priser, også når de reiser med jobb eller på ferier som ikke er o-relaterte.

Men når det er snakk om orienteringskonkurranser kan en i høyre kolonne på «Eventor-siden» for hvert enkelt arrangement se avstanden fra arena til nærmeste Choice Hotel, sammen med linker til det aktuelle hotellet og hvordan en skal benytte NOF-rabatten (se eksempel nedenfor for et løp i Trondheim)

 

unnamed file.

 

Da er det bare å gjøre seg klar for et nytt år med mange orienteringsløp, reiser og overnattinger hos Nordic Choice Hotels.