Muligheter til å ta eksamen i Haugesund under NM sprint

23.01.2020 Norges Orienteringsforbund

Elever i videregående skole som eventuelt blir trukket ut til eksamen fredag 22. mai kan få tilrettelagt eksamen i Haugesund.

 

Skulle du som videregående elev bli trukket opp i eksamen som avholdes fredag 22.mai (under NM sprint), har vi nå lagt til rette så du kan ta den i Haugesund.

 

Norges Orienteringsforbund og Haugesund IL Orientering har sammen med Skeisvang videregående skole ordnet en mulighet for elever som blir trukket opp i eksamen i fagene; R2, S2,1T og 1P til å ta eksamen fredag 22.mai ved nevnte skole.

Dette må du gjøre:

  1. Før 15.mai: Sjekk med din egen videregående skole (eksamensansvarlig) om du kan få gjennomføre eksamen ved Skeisvang VGS 22.mai. Få tak i all informasjon som kreves (se WORD dokument nederst).
  1. 15.mai: Om du blir trukket ut til eksamen og har fått tillatelse fra din videregående skole, fyll ut vedlagt WORD-dokument og send det til Berit.gjellesvik@skole.rogfk.no .

FRIST FOR INNSENDELSE AV DETTE DOKUMENTER ER 15.MAI KLOKKA 21.00. Du vil motta en bekreftelse på e-post 18.mai. Dobbeltsjekk at du har mottatt denne bekreftelsen.

 

Vi anbefaler alle aktuelle elever i fagene R2, S2, 1T og 1P å være tidlig ute med denne, slik at om du blir trukket opp til eksamen den 15.mai, så gjenstår det kun å sende e-post med det vedlagte dokumentet til Skeisvang VGS (Berit.gjellesvik@skole.rogfk.no).