Meld deg på jubileumsutgaven av Blodslitet!

09.10.2017 Norges Orienteringsforbund

50 år med tradisjonell sesongavslutning i form av langløp i Fredrikstad.Full fart fra startskuddet smeller under Blodslitet!

 

Etter hvert har det blitt en tradisjon for o-løpere både i Norge og Sverige å avslutte sesongen med langdistanseløpet Blodslitet i Fredrikstad.

Elite, ungdom og veteraner lar seg fascinere av fellesstart og mann mot mann eller kvinne mot kvinne dueller i Østfold-skogene som en siste utskeielse på konkurransefronten helt på tampen av sesongen.

Nærmere 2 000 deltakere er ventet når Fredrikstad SK i år inviterer til 50. års jubileum for langløpet som altså startet på Onsøy i 1968.

Og hva er da mer «naturlig» enn at en «vender tilbake» til der det hele startet, i Onsøy.

Det blir storskjerm på arena med GPS-tracking fra eliteklassene, men for løpere som skal delta gjelder det i første omgang å melde seg på innen påmeldingsfristen som er tirsdag 10. oktober.


Mer informasjon: Hjemmesiden til arrangementet

I år praktiseres en prøveordning med betaling ved påmelding for Blodslitet. Dette er kommet i stand etter enighet mellom Norges Orienteringsforbund og arrangøren Fredrikstad SK, og er – som nevnt – en prøveordning.

Dette vil i etterkant bli evaluert og er en diskusjonssak på årets Kretsledermøte (medio november).

Så langt er det kommet noen tilbakemeldinger, og disse spriker fra «veldig bra» til «veldig dumt». Men da dette er en test håper Norges Orienteringsforbund at løperne gir dette en sjanse, og at antallet deltakere under «Blodslitet» blir som vanlig.

 

For påmelding benytt linkene nedenfor:

Påmelding til eliteklasser

 

Påmelding alle ordinære klasser

 

 

unnamed file

 

 

 

unnamed file

 

 

unnamed file