Meld deg på høstens trenerkurs!

14.09.2017 Norges Orienteringsforbund

Perfekt for deg som søker inspirasjon og økt kompetanse.

  

 

Det settes opp flere trener-1 og ett trener-2 kurs i høst. Disse kursene er godt utprøvd og får gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere både på innhold og relevans.  Vi håper du lar deg friste til å delta.

Begge kursene inneholder en fin blanding av praksis, teori og diskusjon/erfaringsutveksling.

Trener-1 kurset tar sikte på å gi opplæring i hvordan du på en god måte opptrer som trener for barn og unge og hvordan best mulig tilrettelegge treningsøkter med hovedvekt på alder 8-14 år  

Trener-2 kurset henvender seg til de som først og fremst er/ønsker og være trenere for unge i alder 15-20+ . Her går vi grundigere inn på tema innen treningslære, treningsplanlegging, trenerrollen, idrettspsykologi, skadeforebygging, ernæring og kosthold mm og trekker det med inn i de o-spesifikke emner.  

Se mer informasjon og påmeldingslinker nedenfor.

Ønsker din krets eller klubb et Trener-1 kurs?
Orienteringsforbundet setter opp flere kurs vinteren/vår 2018 etter ønske fra kretser og klubber. Vi krever et minimum av deltakere på 8-10 for å sette i gang kurs.  Dette både for at kurset skal bli interessant for deltakerne og for å holde en lav kursavgift.


Kursene skal være åpne for deltakere fra hele landet. Ta kontakt med Lene Kinneberg, lene.kinneberg@orientering.no for mer informasjon og avtale. Frist 15. oktober.

Nedenfor er oversikt over de to kursene som er planlagt pr i dag. Vi ønsker å komplementere listen med minst ett par kurs etter jul.  

Se også listen: her

Trener-2 kurs, Oslo, oppstart 27.-29. oktober (del1).  

Se mer informasjon: her

Påmelding innen 13. oktober gjøres via denne linken:  

https://mosjon.friidrett.no/trener2generell2017   


Trener-1 kurs, Bodø, oppstart 11.-12. november (del 1). 

Invitasjon

Påmelding innen 25. oktober i Eventor/forbundsaktiviteter:

http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2243

 

Trener-1 kurs, Gardermoen/Oslo, oppstart 18.-19. november (del 1).

Invitasjon

Dette kurset er lagt til samme sted som Kompetansehelga og påmelding gjøres via samme link med samme påmeldingsfrist, 15. oktober:

http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2236