Media Digital melder oppbud - Veivalg reddes

05.06.2020 Pressemelding

«Har fått på plass en avtale som gjør at vi får videreført den lange historien til magasinet.»

 

 

Med bakgrunn i koronapandemien og de utfordrende tidene vi er inne i har utgiveren av Veivalg siden 2017, Media Digital AS, sett seg nødt til å melde oppbud.

 

- Vi kan med glede informere om at gjennom et oppkjøp av boet er det nå kommet en avtale på plass for å komme seg videre gjennom 2020, hvor man får videreført den lange og stolte historien til magasinet, sier Bjørnar Hansen i Media Digital.

 

- Det er beklagelig og synd at utgiver er havnet i denne situasjonen som følge av koronakrisa.  Media Digital har flere Magasiner i sin portefølje, og selv om «Veivalg»  ikke er hardest rammet, får det dessverre følger også for våre abonnenter, sier Jens Olav Kløvrud, redaktør i «Veivalg».

 

Kløvrud har sammen med Tommy Gullord delt på redaktørrollen i «Veivalg» de siste årene. Og det ser nå ut til å kunne fortsette:


- Det er positivt at det ser ut til å bli en løsning ut 2020 og med planer for neste år. Vi er glade for det. Så håper vi at abonnentene har forståelse for at neste utgave i slutten av august blir utelukkende digital. Hvordan de enkelt kan lese den, vil det blit gitt nærmere info om direkte til våre lesere, sier Kløvrud.

 

Året avsluttes med ytterligere en utgave av «Veivalg».

Da i tradisjonell form levert i postkassene, før en – bokstavelig talt – vender blad til 2021:

 

- Det er godt nytt at eierne ønsker å utgi magasinet også videre. Dette er 62. årgang av magasinet som har hatt flere navn opp gjennom årene. Det er synd om det skulle bli stopp, mener Kløvrud og fortsetter:
 

- Vi håper at o-folket ser verdien av et eget magasin og blir med oss videre. Coronapandemien har fått fram dugnadsånden i o-familien og vi er innstilt på å fortsette vår "lille dugnad" for at Veivalg skal fortsette sin historie. Da er abonnentene selvsagt viktige. Vi kan benytte anledningen til å fri til abonnentene - om  innspill og ønsker på hvordan vi kan utvikle oss for å gjøre «Veivalg» enda mer attraktivt i fortsettelsen. Vi ønsker jo å speile bredden i O-Norge og tar velkdig gjerne imot stoff og ideer fra klubber og kretser.

 

 

Når det gjelder vårens nummer av «Veivalg», skal alle abonnenter nylig ha mottatt denne i posten.