Lillomarka Nord/Sør – perfekt gjennomkjøring før Blodslitet!

10.10.2017 Norges Orienteringsforbund

Gjennomgangsløype – på enten 10- eller 15 kilometer – i Lillomarka, bra for langdistanseformen før rundløype i Fredrikstad uka etter.

 

 

Søndag 15. oktober arrangeres Lillomarka Nord/Sør, og som navnet «sladrer om» går dette løpet fra nord til sør i Lillomarka.

Løypene er 15 og 10 km med start på Snippen i Maridalen og målgang på Lillostua på Ammerud. I tillegg er det en 4km for de aller yngste fra Lillostua. Denne løypa går rundt Alunsjøen

For de to lengste løypene er det fellesstart med 5 minutters mellomrom.

Det er drikkeposter underveis, etter henholdsvis 10 og 5 kilometer, der blir det også kartbytte.

– Målet er å by på flest mulig veivalgsstrekk der det er mulig å bruke mye sti. Men samtidig gi mulighet for fullblods o-løpere til å løpe mer utfordrende traseer som kan lønne seg om orienteringen sitter, sier løypelegger Jens Olav Kløvrud.

Karen som er redaktør for Magasinet Veivalg går fra gode formuleringer til balanserte langstrekk – med gode veivalgsmuligheter – når han trer inn i rollen som løypelegger:

– Vi håper å kunne by på nye utfordringer i Lillomarka, selv om løpet har vært arrangert fra samme utgangspunkt tidligere. Men vi lover å gjøre god nytte av Lillomarkas indrefilet.

En sparer i hvert fall ikke på superlativene, og gjennomgangsløypene i Lillomarka Nord/Sør blir en perfekt oppladning for Blodslitet - som går helgen etter - og samtidig en fin «nedjogging» for de som har deltatt på Harry Lagert-finalen to dager i forveien.

Påmelding i Eventor innen torsdag 12. oktober. Det er også mulig å melde seg på uten bruker i Eventor.

Dermed kan venner eller kolleger - som ikke løper orientering - være med på en «heldag» i Lillomarka.

Direktepåmelding er selvfølgelig også mulig så lenge kartbeholdningen rekker. For å garantere nok kart anbefaler arrangøren at en gjerne sender en e-post i forkant, for å melde din ankomst (om du ikke allerede er påmeldt). Da er du garantert kart.

Fullstendig innbydelse finnes i Eventor.