Jentesamling siste helg i januar!

10.01.2019 Norges Orienteringsforbund

Alle jenter som er født i 2002 eller tidligere inviteres til sosial skisamling med innspill på trenings- og analysearbeid for sprintorientering. 

25. – 27. januar er det samling i regi av Jenteprosjektet på Sjusjøen.

 

Dette er en samling som er åpen for alle jenter som er født i 2002 eller tidligere.

 

Da Norges Orienteringsforbund ser det verdifullt å samle jenter fra hele landet til felles trening, sosiale aktiviteter og faglig input, er det bestemt at egenandelen på samlingen støttes av forbundet.

 


Denne jentesamlingen på Sjusjøen – som er en av hovedaktiviteten til Jenteprosjektet – blir dermed en god start på det nye året, og nyttårsgaven fra forbundet er at en tar bort egenandelen for samlingen.


- En hyggelig gave, og jeg håper det bidrar til at flere jenter nå benytter muligheten til å melde seg på en topp samling! Jo flere – jo bedre, sier prosjektleder Birgitte Husebye.

 


Hun legger til at for dem som ikke liker å gå på ski, vil det være muligheter til å løpe eller trene på andre måter.
 


Og i tillegg til gode treninger, god mat og sosialt samvær fra fredag til søndag, vil tre av jentene på Next Generation – sprint, Anine Lome, Victoria Hæstad Bjørnstad og Malin Sandstad, fortelle hvordan de trener og bruker ulike analysemetoder for å bli bedre i – nettopp – sprintorientering.

 

- Vi kommer til å prate om hvordan en kan forbedre sprintferdighetene sine, både fysisk og teknisk. Hvordan vi selv jobber for å bli bedre på sprint. Hvordan man kan "tørrtrene" sprint, samtidig kommer vi til å ta en kort introduksjon av "2Drerun" og "runningWild", reklamerer jentene.

 

 

Og om du fremdeles skulle være i tvil i forhold til egen deltakelse, kan en lokke med en gulrot til alle som deltar på samlingen  - «Jenteprosjektgenseren».

 

Da er det bare å melde seg på!

 

For mer detaljert informasjon se:  innbydelsen

 

Påmelding ordner du innen 11. januarher

 

OBS, OBS!! Trenger du transport til/fra Lillehammer MÅ du oppgi det i eventor med tidspunkt for nå toger kommer fredag og drar søndag.

Ved stort behov blir det satt opp minibuss (16seter) + 9 seter.

 

 

 

 

jenteprosjektet.jpg