Hildeskor ny generalsekretær i orienteringsforbundet

12.01.2021 Pressemelding

Har signert som Arnesens etterfølger.

 

 

 

Det er nå klart at Øystein Hildeskor (50) blir ny generalsekretær i Norges Orienteringsforbund.

Hildeskor – som har vært fungerende generalsekretær etter at Lasse Arnesen avsluttet sin 6 år lange åremålsstilling 1. november – signerte avtalen mandag denne uken:

 

- Vi er svært godt fornøyde med at Øystein (Hildeskor) endelig har signert. Han har i perioden som fungerende generalsekretær vist gode lederegenskaper. Øystein tenker strategisk, ser muligheter, jobber hardt og kommuniserer godt med alle. Dessuten har han blitt en skikkelig orienteringsentusiast som de siste årene har hatt stor glede av å finne turorienteringsposter. Med alle formalia på plass, var dette en enkel beslutning for oss, sier president i Norges Orienteringsforbund, Astrid Waaler Kaas.

 

- Han kjenner idretten veldig godt etter et langt yrkesliv. Samtidig har han også vært aktiv innen friidrett (løping) i yngre år.  

 

Hildeskor – som nå er mosjonist – har arbeidet både i Akershus Idrettskrets, Norges Friidrettsforbund (Akershus Friidrettskrets) og sist i Bedriftsidrettsforbundet, før han ble ansatt som assisterende generalsekretær i Norges Orienteringsforbund i 2018.

 

Og for den idrettsinteresserte klinger Hildeskor-navnet fra Sogndal gjenkjennende. Øystein er yngre bror av Kjetil Hildeskor – som er generalsekretær i Norges Friidrettsforbund.

 

Øystein – som er bosatt med sin familie i Nittedal – ser frem til det som venter:

 

- Etter å ha gått noen runder – både med meg selv og familien – har jeg landet på at dette er noe jeg virkelig ønsker og er motivert for. Jeg ser frem til å jobbe for at Norsk Orientering skal ta nye steg, både på mosjonstilbud og på toppnivå, sier Hildeskor. 

 

- Det er mye spennende på gang, sier karen som nå går inn i en åremålsstilling som strekker seg 4 år fremover.