Her kan du lese den nye utgaven av magasinet Veivalg gratis!

17.09.2020 Norges Orienteringsforbund

Les den nye utgaven på 76 sider uten kostnader - og tegn abonnement for de kommende utgavene!

 

2020_medio_sept_banner_veivalg-1080x186.jpg

 

 

 

Følg lenken i bunnen, og du kan lese den nye utgaven av Veivalg på 76 sider i pdf-format. Du kan enkelt blad deg fram og tilbake. 

For å tegne abonnement på Magasinet følg linken: her

 

2020 vil bli et år som aldri blir glemt. Året da coronapandemien grep et rystende tak om verden, de hundretusener som døde og den økonomiske krisa viruset skapte for hele samfunn og enkeltpersoner - og som ga oss et varsel om en utrygg framtid.  


 

 2020 vil bli et år for historiebøkene også for o-familien. Magasinet Veivalg har heller ikke unngått problemer som følge av coronapandemien. Økonomien ble så anstrengt at det måtte til en omstrukturering av medieselskapene som utgir magasinet før vi kunne gå i gang igjen, sier Jens O. Kløvrud som sammen med Tommy Gullord er redaktør av magasinet. 

 
Etter et par måneder i uvisshet, falt brikkene på plass i slutten av juli. Dermed kunne to-spannet starte jobben med utgaven du nå kan lese via orientering.no. 


- At denne utgaven av Veivalg bare kan leses bare på nett som en såkalt pdf-utgave, er for å ha økonomiske muskler til å servere den neste utgaven på vanlig vis – i glanset papir levert i postkassa di, sier Kløvrud og legger til: 
 

- Vi som bruker fritida vår på å sy i sammen magasinet, håper selvsagt at alle nåværende abonnenter blir med oss videre – og at våre fem årlige utgaver skal få nye lesere.  

 

Han peker på tradisjonen de ønsker å bære videre.  


- Den første utgaven av det som i dag er Veivalg, kom i 1959 som NOF-Posten.  Vi håper at magasinet skal være noe o-familien ønsker å lese også lenge etter at coronapandemien har sluppet taket. 

 

På orientering.no ligger også den forrige utgaven åpen for fri lesning. 


- Så håper vi at de som leser ønsker også de neste utgavene i postkassa – om de ikke allerede har sikret seg det som abonnent av Veivalg, sier Jens O. Kløvrud. 

 

 

Les siste nummer av Magasinet Veivalg: her

 

Du kan tegne abonnement: her