Gaflet fellesstart når Veritas nattcup avgjøres på Bygdøy onsdag kveld!

07.12.2021 Pressemelding

Både ubegripelig gafling og o-micro’n i Kongeskogen i morgen.

 

 

 

En av mange tradisjonsrike nattcuper som arrangeres i Norge er den som ansatte i Veritas Bedriftsidrettslag og nært assosierte arrangerer hver høst så snart Nydalens SK sin Harry Lagerts Nattcup er over i oktober.

Med hjelp av Norges kanskje mest effektive enmanns-arrangør Terje Wiig Mathisen blir det siste løpet arrangert i morgen kveld fra Huk parkeringsplass på Bygdøy i den raske og kongelige skogen på Bygdøy.

To løyper tilbys.

Langløypa på 4.1 har fått navnet Pentgramracet, oppkalt etter gaflingsmetoden som er spesielt designet for den smittesituasjonen vi er oppe i nå, med ubegripelig gafling på kryss og tvers og små muligheter til å henge.

Denne løypa har fellesstart kl 18.00. Kortløypa på 2.4 km som er uten slik sofistikert gafling er derfor litt mer smitterisikofull og har naturlig nok fått navnet O-micro'n.

På den sportslige siden, og da snakker vi langløypa, der knytter seg særlig spenning til er brødrene Karl Even fra IL Heming og Finn fra Nydalens SK, og begge med etternavnet Rygh som topper VBILs nattranking etter de seks løpene som hittil har blitt arrangert.

Det er ingen forhåndspåmelding, men på grunn av smitterisikoen på samlingsplass og ved påmelding anbefales oppmøte allerede fra 17.15.  

 

Under: Brødrene Finn (tv) og Karl Even Rygh som kjemper om sammenlagtseieren i VBIL Nattcupen. Foto: Audun Berstad

2021_veritas_nattcup-2-jpg-600.jpg