Fortsatt mulig å melde seg på kompetansehelgen som finner sted 30.-31. oktober!

14.10.2021 Norges Orienteringsforbund

Forlenget påmeldingsfrist til årets helg for erfaringsutveksling, motivasjon og faglig påfyll!


 

Påmeldingsfristen til kompetansehelgen er forlenget fram til 17. oktober. Det er pr. 4. oktober 143 påmeldte og det er et godt utgangspunkt for at vi med sikkerhet kan si at kompetansehelgen skal gjennomføres på Quality Airport hotel Gardermoen som planlagt den 30.-31. oktober.

Enkelte seminar begynner å fylles opp med det antall som vi har romkapasitet til, men det er fortsatt plass til flere på alle seminar.

 

Vi oppfordrer alle til å ta en ekstra titt på det rikholdige programmet,  la deg inspirere og bli med på kompetansehelgen ved å melde seg på her:  https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4172 , senest 17. oktober.

 

Få med deg åpningsseminar med verdensmester og verdenscupvinner Kasper Fosser

Etter en fantastisk sesong som ble kronet med sammenlagtseier i årets verdenscup i orientering , så har du nå mulighet til å høre Kasper Fosser fortelle om sin reise fram mot VM gull i samtale med NRK-kommentator Arild Andersen. Dette får du med deg i åpningsseminaret lørdag 30. oktober.

 

Det er også verd å nevne at Andrine Benjaminsen, vår fremste kvinnelige o-løp denne sesongen,  vil fortelle om sin vei fram til å bli en av verdens beste kvinnelige o-løpere. Dette skjer i seminar D lørdag 30. oktober.

 

Et spekter av aktuelle tema å få med seg i løpet av helgen

Kompetansehelgen vil ta for seg et helt spekter av aktuelle tema, alt fra arrangement av o-løp- små som store, turorientering, barne- og ungdomsaktiviteter og trening, langsiktig utvikling fra junior til verdenstoppen, kart og aktiviteter i skolen i samarbeid med klubb, rekruttere og inkludere nye i klubb.  En rekke enkeltperson og klubber bidrar med innlegg, erfaring og gode historier som er verd å dele.

Her bør alle klubber delta om de vil få påfyll og ideer og mulighet til å utveksle erfaring.  Både ungdom og eldre, nye og erfarende, vil ha glede og få utbytte av å delta.