«Fornøyelsesorientering» til stor glede og inspirasjon for familien Sandvik!

03.10.2017 Norges Orienteringsforbund

Tusenfryd fornøyelsespark er perfekt for krevende sprintorientering.

 

Orientering kan utøves overalt!  

Tegn et kart og arranger et løp.

Ås IL gjorde nettopp det, inne på Tusenfryd fornøyelsespark. Familien Sandvik var blant de 450 som ville orientere blant Speedmonstre og Spinspidere.

Premien - å teste alle attraksjonene etterpå, var til stor begeistring for de mange unge som deltok.  Spennende og utfordrende sprintorientering ble det både for liten og stor.  

Sjekk filmen: her

https://www.facebook.com/orienteringsglede/videos/736505659891595/

unnamed file

I fjor høst opprettet Norges Orienteringsforbund Facebooksiden – «Orienteringsglede» - hvor det ble lagt ut filmer for å spre – nettopp – orienteringsgleden!

https://www.facebook.com/orienteringsglede/#

- Bilder og film formidler stemning og inntrykk på en mer levende måte enn ord. Gjennom filmene ønsker vi også å få fram mangfoldet ved å vise orienteringsaktivitet blant mennesker i alle aldre og ferdighetsnivå, sier fagansvarlig Lene Kinneberg. 

Med denne  siste filmen som har tittel «fornøyelsesorientering» , så er det lansert totalt ni filmer.

- Familien Sandvik representerer en av mange nye familier som har blitt «hekta» på orientering i løpet av kort tid. De fire barn opp til 12 år og mor var deltakere i sprint-o-løpet og de syntes alle det var ekstra morsomt å leite etter postene plassert mellom alle de spennende attraksjonene i Tusenfrydparken. I filmen følger vi mor og eldste datter gjennom orienteringsløypa og det er vel liten tvil om at de er godt fornøyde med opplevelsen og gjennomføringen av eget løp. Vi kommer absolutt til å prøve oss på mere orientering utover høsten og kanskje får jeg mannen min til å prøve seg i o-løypa også, kan mor Sandvik røpe.   

Gleden ved postjakten kan mange flere fortsatt få oppleve utover høsten, enten det er i skogen, på fjellet eller i nærområdet, i helgene eller på hverdagskveldene med spennende natt-orientering.

Det er fortsatt mange o-løp å velge i, ta en sjekk her: http://eventor.orientering.no/Events

Eller du kan finne noen av de mange tur-o-postene når det passer deg best å gå på tur i vakre høstfarger ved å sjekke denne siden – www.turorientering.no