- Det var spennende

05.11.2017 Ivar Haugen

To runder i samme sprintløypa et verdig punktum for Camp Norway!

 

 

- Det var spennende, sa en av deltakerne etter at han kom i mål på andrerunden av dagens øvelse under Camp Norway.

For i dag var det nettopp to runder i samme sprintløype som var utfordringen – på den måten skal en kunne se hvor mye o-teknikken «koster».

- Jeg «kuttet» tiden med 20-tallet sekunder, kunne en av løperne konstatere.

- Jeg var så sliten at jeg faktisk brukte lenger tid andre gang, supplerte lagkameraten.

Og var er ikke til å legge skjul på at utslagene kunne variere når løperne plukket opp NM-løypa fra sprinten tilbake fra Brevik  i 2009 – signert Thore Kornmo – på tampen av en intensiv sprintsamling.

- Jeg synes det var interessant å se hvordan det slo ut. Men vi burde kanskje hatt lenger pause mellom «omgangene», sa en av jentene – som likevel kunne innse at det gikk kjappere uten o-teknisk aspekt.

- Som et forsøk eller test på o-teknikken er det nok bedre å gjøre noe slikt med friske bein. Men det var moro, selv om det var hardt, kompletterte en av gutta.

- Mentalt tøft, smalt det fra kameraten, som kunne legge til at han i hvert fall kunne slappe av med god samvittighet i ettermiddag.

En kjensgjerning for de aller fleste av deltakerne etter flere dager på rappen med hardøkter av ulike varianter på sprintkart.

- Utrolig moro med en slik sprintsamling. Spesielt «knock out»-sprinten lørdag var artig. Jeg håper det skal være flere samlinger med dette formatet, smilte en av jentene som åpenbart hadde fått mersmak.

Og mulighetene byr seg.

Målsetningen for denne samlingen var å være «nest best» hva sprintsamlinger angår. Den beste gjenstår på andre siden av nyåret venter Bergen Sprint Camp, da venter mer moro på kart i stor målestokk en langhelg til ende.

 

Tidene fra denne økten finner du: her

Livelox for økten finner du: her

 

unnamed file

 

unnamed file

 

unnamed file

 

unnamed file

 

unnamed file

 

Vegard Gulbrandsen studerer kartet etter vel gjennomført.