Bli med på YOLA i Danmark 8.-13. juli!

23.05.2019 Norges Orienteringsforbund

YOLA står for Young Orienteering Leaders Academy og arrangeres i Danmark 8.-13. juli samtidig med junior-VM i orientering.  

 

 

YOLA står for Young Orienteering Leaders Academy og arrangeres i Danmark 8.-13. juli samtidig med junior-VM i orientering.  

 

Dette er en camp for unge ledere/trenere i orientering arrangert av det danske Orienteringsforbundet I samarbeid med orienteringsforbundene i Estland, Latvia, Litauen, Finland, Sverige og Norge.

 
Det er en god arena for erfaringsutveksling og ny læring, sammen med deltagere fra de andre landene. Som deltaker kan du se fram til en sosial, aktiv og utfordrende uke!


Det blir både faglige seanser og praktiske aktiviteter.  

Hovedtemaer vil dreie seg om trening av barn og unge og hvordan engasjere unge i trener og lederoppgaver i klubben. Det legges opp til erfaringsutvekslinger og presentasjoner fra hvert deltakerland.

Endelig program blir klart i løpet av våren. 

  
Vi søker etter 4 norske deltakere mellom 18-25 år

Hvert land kan stille med 4 deltagere + 1 leder. 

Vi søker etter 4 engasjerte unge som ønsker å være med i utvikling innen Norsk Orientering. Det er et ønske om at deltagerne på leiren skal kunne bidra med leder- og treneroppgaver i ettertid, i egen klubb, krets eller forbund.


Vil du være med som deltaker?
Send en søknad der du kort beskriver hvorfor du vil være med, din bakgrunn og evt. erfaring fra leder- og treneroppgaver. Oppgi navn, klubb, fødselsdato og kontaktinfo. 

Søknad sendes til, lene.kinneberg@orientering.no innen 24. mai.  Spørsmål rettes til samme e-post.

 


Se mer informasjon om YOLA i invitasjonen:  her