Bli med i nyvinningen «TurO-klubben Norge»!

03.02.2023 Norges Orienteringsforbund

Innleder satsingen med VinterTurO, enten med ski eller truger på beina!

 

Den nasjonale «TurO-klubben Norge» ble etablert i slutten av 2022 etter ønske i strategien til Norges orienteringsforbund.

Den vender seg til alle turorienterere og andre som trives med turorientering og samtidig ønsker å bidra til at turorientering blir et enda bedre mosjonskonsept.

Det er lav årlig medlemsavgift på kr 50,- pr medlem, uansett alder og antall familiemedlemmer. TurO-klubben har ikke noen krav til deltakelse i form av verv eller dugnad, men vi tar gjerne imot gode ideer.
Den skal være et supplement til de lokalt etablerte klubbene og bidra til å synliggjøre mosjonsaktivitetene både sommer og vinter.

Velkommen som medlem via påmelding her https://www.turoklubben.no/ 

For å få en «smaksstart» på direkten, vil medlemmer i TurO-klubben Norge få delta gratis (normalpris 75,-) på Konnerud IL sin aktivitet "Auduns Vinter-TurO".

Dette er en aktivitet som kom i gang i januar 2023 for å hedre Audun Heimdal;
Til minne om vår egen verdensmester i skiorientering, Audun Heimdal, arrangerer Konnerud IL, i samarbeid med «TurO-klubben Norge», en egen tur i årets vinter-turOrientering. Turen er gratis for medlemmer av "TurO-klubben Norge". 

Modum OL sin Vinter-TurO er også en hyllest til Audun og er gratis (normalpris 75,-) for TurO-klubbens medlemmer! Den er åpen fra 1.februar med 10 poster på Hovlandsfjells sporsystem ovenfor hoppbakkene i Vikersund.

Vi kan i tillegg love at det vil komme flere spennende nyheter og gunstige tilbud fra TurO-klubben Norge etter hvert.

Tanken og visjonen er at alle med hjerte for tur-o sammen skal kunne bidra til å utvikle et allerede bra mosjonskonsept i samarbeid med alle dyktige lokala arrangører vi har i "O-Norge". 

Du blir altså medlem her: https://www.turoklubben.no/
 

Du finner også info på TurO-sidene til Konnerud og Modum via linkene nedenfor:

https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/279

https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/337