Troms

Velkommen til Troms orienteringskrets

Jo lenger nord, jo villere, jo vakrere, jo råere.

Terminlista for Troms ordienteringskrest for 2020 er nå klar. -Og løpene ligger allerede registrert i Eventor! 

Etter godt arbeid av styrets terminlisteansvarlige Atle Iversen, er nå en ganske fyldig terminliste klar. Etter en ski-O-helg i Tromsø i månedskifte februar-mars, så satser vi på å starte emd en Skibotnhelg allerede 1. mai. Blandt høydepunktene ellers kan nevnes NNM i Sørreisa 21.-23. august.

Du finner terminlista i menyen under Aktivitet/Terminliste.

13.02.2020

Etter at siste 17. mai-tog er gått og siste sekkeløp er hoppet, så er det klart for vårens første store orienteringshelg her i Troms.

Det blir løp på lørdag og søndag nederst i Skibotndalen på hhv. høyre og venstre side av E8. Og fra fredag til søndag blir det Kretslagssamling.

 

11.05.2019

En ganske velfylt terminliste er det blitt. Spesielt i vårsesongen. -Og spesielt hvis vi tar med Midnattsolgaloppen som i år blir arrangert i Alta 21. - 23. juni.

Første mulighet for å teste kompasset og løpeformen blir (som vanlig) på Stonglandet på 1. mai. Vi gleder oss!

Du finner terminlista i menyen under Aktivitet/Terminliste.

07.04.2019 Krets

I år skal det være KM-helg i Vesterålen 8. og 9. september.

Lørdagen blir det KM lang i Sortlandmarka og søndag KM sprint på Melbu. Det er Stokmarknes O-lag og Sortland O-lag som arrangerer. Dette kommer garantert til å bli en fin opplevelse i storslåtte omgivelser. 

22.08.2018

Nå er sommerferien stort sett over for de fleste av oss, og høstsesongen står for døra. Det betyr at også Nord-Norsk Mesterskap er like om hjørnet. I år arrangeres NNM på og av Storsteinnes 17. til 19. august. Det blir sprint på Storsteinnes, og langdistanse og stafett i Furudalen, sørøst på NOM-kartet. Som seg hør og bør blir det bankett, og det tilbys overnatting på flatseng for dem som trenger det. 

Så til dem som ennå ikke har meldt seg på: Finn fram Eventor og sett i gang!

 

07.08.2018