Troms

Velkommen til Troms orienteringskrets

Jo lenger nord, jo villere, jo vakrere, jo råere.

Nå er sommerferien stort sett over for de fleste av oss, og høstsesongen står for døra. Det betyr at også Nord-Norsk Mesterskap er like om hjørnet. I år arrangeres NNM på og av Storsteinnes 17. til 19. august. Det blir sprint på Storsteinnes, og langdistanse og stafett i Furudalen, sørøst på NOM-kartet. Som seg hør og bør blir det bankett, og det tilbys overnatting på flatseng for dem som trenger det. 

Så til dem som ennå ikke har meldt seg på: Finn fram Eventor og sett i gang!

 

07.08.2018

Nå er det kun to uker til årets orienteringsungdomstreningleir. Sørreisa sentralskole er stedet fra 27. juni - 1. juli. En kontingent russere kommer i år som for 2 år siden. Det er nå tid for å melde seg på 4-5 dager med fart og moro.

12.06.2018

Det blir ikke løp i Nordreisa førstkommende helg. De har utsatt løpene til helgen 11-12. august.

Også Bardus avlyste løp kan bli arrangert til høsten.

Ny og oppdatert terminliste for resten av sesongen er lagt ut under Aktivitet/Terminliste.

12.06.2018

Her kommer invitasjon til samling i Alta i forbindelse med Alta 2-dagers. Alta 2-dagers blir neste store samling av o-folket i Troms og Finnmark. Troms o-krets satser på å få med så mange som mulig fra kretslaget til samlingen i Alta - pluss en masse andre deltakere i 2-dagers.

14.05.2018

Her ligger terminlista for 2018.

Se også under Aktivitet/Terminliste i menyen. Der er mye oppdatert informasjon om 2018-sesongen.

I Eventor er det fremdelse mange av kretsens løp som glimrer ved sitt fravær. Klubbene bes rette på det så fot som mulig.

08.05.2018